مستندات

بروزرسانی وردپرس


بروزرسانی وردپرس

  • قبل از شروع مطلب [[هاست برای وردپرس]] را مطالعه نمائید و پیش نیازها را بررسی کنید.
  • این روش عادی ترین روش ارتقای وردپرس می باشد. ما چند روش برای ارتقا و بروزرسانی وردپرس آماده کرده ایم که می توانید آنها را در صفحه [[روش های بروزرسانی وردپرس]] ببنید.

بروزرسانی سه مرحله ای

این نحوه بروزرسانی تقریبا خلاصه شده و چکیده نحوه بروزرسانی می باشد. ما حدس می زنیم شما بتوانید براحتی با همین آموزش وردپرس خودتان را ارتقا بدید. به هر حال اگر با مشکلی برخوردید و یا می خواهید جزئیات کار را مشاهده کنید پیشنهاد می کنیم مطلب [[بروزرسانی وردپرس با جزئیات]] را مطالعه فرمائید.

برای این آموزش آدرس وردپرسی که قرار هست ارتقا بدیم آدرس زیر فرض شده است : http://example.com/wordpress

  • اگر می خواهید کاربران سایتتان هنگام انجام مراحل سایت به آن دسترسی نداشته باشند می توانید افزونه Maintenance Mode را نصب کنید و آنرا فعال کنید.

اخطار قبل از شروع

اگر شما در هنگام بروزرسانی وردپرس در این سه مرحله با مشکل مواجه شدید باید قبل از خواندن مطلب [[بروزرسانی وردپرس با جزئیات]] ابتدا فایل پشتیبان از پایگاه داده خود را جایگزین نسخه قبلی بکنید و سپس به انجام مراحل مقاله مذکور ادامه بدید.

مرحله ۰ : قبل از شروع کار

  • قبل از انجام هر کاری ابتدا از پایگاه داده خود یک فایل پشتیبان بگیرید. برای این کار مطلب [[نسخه پشتیبان]] را مطالعه فرمائید.
  • مطمئن بشوید که نام پایگاه داده شما ثبت و وردپرس دسترسی ساخت، ویرایش و پاک کردن جداول را دارد. اگر شما وردپرس را به شیوه استاندارد نصب کرده اید زیاد نگران این مورد نباشید، به کار خود ادامه دهید …
  • تمام افزونه های نصب شده را غیرفعال کنید. چراکه ممکن است بعضی از افزونه ها با نسخه جدید سازگاری نداشته باشند بنابراین بهتر است تحقیقی در این مورد و سازگاری افزونه با نسخه وردپرس انجام دهید. شما می توانید بعد از نصب این افزونه ها رو فعال کنید.

مرحله ۱: جایگزینی فایل های وردپرس

۱- آخرین نسخه وردپرس را از اینجا دانلود کنید. فایل مذکور را از حالت فشرده خارج کنید. ۲- پوشه های wp-includes و wp-admin را روی هاست خود پاک کنید. ۳- فایل های جدید را آپلود کنید و فایل های موجود در root را بر روی قبلی ها آپلود کنید ( فایل هایی نظیر xmlrpc ، wp-rss2 و … ).

توجه مهم: هنگام بروزرسانی باید توجه ویژه ای به پوشه wp-content داشته باشید ( توجه به ۲ پوشه داخلی آن به نام های plugins و themes ). اگر شما از پوسته پیشفرض استفاده می کنید بهتره از آن یک کپی ایجاد کنید و یا فایل های جدید را که مربوط به پوسته پیشفرض هست آپلود نکنید.

توجه: فایل wp-config.php موجود در root ( کنار پوشه های wp-content و wp-admin ) وظیفه برقراری ارتباط با پایگاه داده سرور شما را دارد. در این فایل تنظیماتی نظیر نام کاربری و رمزعبور پایگاه داده شما قرار داده شده است. بهتر از فایل wp-config-sample.php موجود در فایل های نصب وردپرس را باز کرده و با استفاده از اطلاعات فایل wp-config.php اونو بسازید و با تغییر نام به wp-config.php اونو جایگزین فایل قبلی با همین نام بکنید. بطور مثال در نسخه ۲٫۵ به بعد گزینه SECRET_KEY اضافه شده است که می تواند امنیت شما را بالاتر ببرد ( اطلاعات بیشتر ).برای گرفتن کلید های جدید از آدرس زیر استفده کنید:

https://api.wordpress.org/secret-key/1.1

مرحله ۲: اجرای مرحله ارتقا

به قسمت مدیریت بروید ( /wp-admin ) احتمالا باید دوباره وارد شوید. اگر نیاز به ارتقای پایگاه داده باشد وردپرس شما را به آدرس http://example.com/wordpress/wp-admin/upgrade.php راهنمایی می کند. اگر به این صفحه رفتید کافیه در صفحه مذکور روی دکمه بروزرسانی کلیک کنید تا بعد از چند لحظه عملیات مورد نیاز انجام شود و پیغام موفقیت آمیز بودن کار به شما نمایش داده شود.

مرحله ۳: بررسی نهایی

بله، شما وردپرس رو ارتقا دادید… پیشنهاد می کنیم یکبار نگاهی به چند تا از صفحات وب سایتتان بندازید و آنها را بررسی کنید تا مشکلی نباشد…

ارتقای وردپرس فارسی

جهت ارتقای وردپرس فارسی می توانید به مطلب [[بروزرسانی وردپرس فارسی]] مراجعه کنید.

رفع اشکال

اگر به مشکلی برخوردید و یا سوالی داشتید می توانید در انجمن های وردپرس فارسی مطرح کنید.